Η ΟΜΑΔΑ

Μαρίνα Χρυσάνθη

Υπεύθυνη Marketing, Social media και Συνιδρύτρια

Με σπουδές στο Μάρκετινγκ και μεταπτυχιακό στα Logistics είναι υπεύθυνη για ανάπτυξη περιεχομένου στα social media και οργάνωσης διαδικασιών της ομάδας.

Δρομέας τα τελευταία 6 χρόνια με περιέργεια για το τι μπορεί να αντέξει το σώμα του ανθρώπου κάτω από πίεση. Έχοντας συμμετάσχει σε αγώνες ultra σε διάφορα μέρη της Ευρώπης προσπαθεί με την ομάδα να συνδέσει το πάθος των αθλητών με τη φύση και την προσφορά στη κοινότητα. Κινητήριος δύναμη της η σύνδεση του αθλητισμού με την προσφορά στην κοινωνία.

Αντώνης Διαμαντόπουλος

Διαχειριστής και Συνιδρυτής

Με υπόβαθρο στην Μηχανολογία και τον αγροτουρισμό έχει επιτελέσει επί 7 χρόνια αντιπρόεδρος της Λέσχης Ορεινής Ποδηλασίας Πάτρας και ιδρυτικό μέλος της Λέσχης 4χ4 Πάτρας είναι ο συντονιστής της ομάδας μας.

Συντηρεί και σκάβει μονοπάτια για πεζοπορία και ποδηλασία σχεδόν 10 χρόνια και έχει αναλάβει τον συντονισμό αθλητικών γεγονότων καθώς και την χρονομέτρηση αρκετών άλλων.

Έχει πτυχίο οδηγού ποδηλασίας βουνού MIAS – Mountain Bike Leader Level Two και αναγνώριση UCI Oginization για την διοργάνωση αγώνων ποδηλασίας.

Αντώνης Γιαννακόπουλος

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Συνιδρυτής

Με πολυετή εμπειρία στα τμήματα πωλήσεων και δημοσίων σχέσεων πολυεθνικών εταιρειών και με μακρόχρονη ενασχόληση με την οδήγηση off-road μηχανών έχει επάξια αναλάβει τον ρόλο των δημοσίων σχέσεων της ομάδας.

Έχει πολύ καλή γνώση του ανάγλυφου της περιοχής μας και συντηρεί και σκάβει μονοπάτια για πεζοπορία και ποδηλασία πάνω από 10 χρόνια επίσης έχει αναλάβει τον ρόλο του συνδετικού κρίκου ανάμεσα στην παλαιότερη γενιά “σκαφτιάδων”.

Βάσια Γκολφινοπούλου

Υπεύθυνη λογιστικών και Συνιδρύτρια

Με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα των ασφαλίσεων και στην παροχή υπηρεσιών. Έχει αναλάβει την οργάνωση και την ενημέρωση της ομάδας για τρέχοντα και νέα θέματα.

Κυριάκος Φατούρος

Τεχνικός υπεύθυνος και Συνιδρυτής

Μηχανολόγος μηχανικός με μεταπτυχιακό στην Ενέργεια και πάθος για την ορεινή ποδηλασία, το ορεινό τρέξιμο και το bikepacking. Μέλος της Λέσχης Ορεινής Ποδηλασίας Πάτρας, δραστηριοποιείται στην ανάδειξη μονοπατιών που έχουν χαθεί στο χρόνο και στη διεκπεραίωση τεχνικών ζητημάτων σχετικά με αγώνες και δραστηριότητες στο βουνό. Έχοντας ζήσει για χρόνια στην Σκωτία, στοχεύει σε μια σύνδεση πρακτικών και μεταφορά τεχνογνωσίας ανάμεσα στις outdoor κοινότητες των δύο χωρών.

Αποστολόπουλος Δημήτρης

Τεχνικός σύμβουλος αγώνων

Διασώστης της ΕΜΑΚ με πολυετή εμπειρία στους αγώνες ορεινού – δρομικού τρεξίματος και του mountainbike, έχει την θέση του τεχνικού συμβούλου της ομάδας μας σε θέματα αγώνων.

Έχει στο ενεργητικό του διοργάνωση αγώνων τρεξίματος, ολοκλήρωσης του IRONMAN 70.3 και πολλών ultras ανά την Ελλάδα. Είναι ο συνδετικός κρίκος της ομάδας με την κοινότητα των δρομέων μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων.